Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Cofraj polistiren termoizolant
25 €
Brand
WONDERWALL
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Sistemul Wonderwall
Formele “Peretele Minune” sunt facute din polistiren expandat (EPS), si sunt o forma de lucru izolatoare care grabesc construirea si realizeaza un finisaj de calitate superioara.

La folosirea cea mai simpla a betonului in constructii, “Peretele Minune” realizeaza intr-un singur pas ceea ce in mod normal se face in mai multi: se comporta simultan ca sistem formal de plasare al betonului, sistem structural pentru deasupra si dedesubtul peretilor gradati, izolare superioara stabila, izolator fonic si ca substrat pentru finisarea materialelor in interior si exterior.

Procesul de construire este simplu: fixati blocul, asezati rabatul, legati peretele si turnati betonul. Sunt recomandate ridicatoare FOUR-FOOT cu un agregat de 3/8” la o cadere de 6”.
Lucrul se termina mai repede, cu mai putine deseuri si la preturi mai mici.Formele “Peretele Minune” sunt ideale pentru a crea pereti netezi si drepti.

Totusi, modelul special al Peretelui Minune este si multilateral: bolti si pereti oblici, de exemplu, pot fi creati cu usurinta. Singurele unelte necesare pentru crearea de forme speciale sunt un fierastrau de mana si banda.

Date si dimensiuni
Lungime 1219 milimetri
Latime 244 milimetri
Inaltime 406 milimetri
Intinderea peretelui per cofraj 0,4955 metri patrati
Capacitate beton per cofraj 0,716 metri patrati
Un metru cub de beton 15,25 cofraje wonder
Greutate per cofraj 1,5876 kg
Volumul spumei per cofraj 0,599 metri cubi.
Din Gura in Gura